preloder

Роса от рози

Освежаваща напитка „Роса от рози ” с чисто натурално розово масло, добито при водно-парна дестилация на свежи, ръчно подбраницветове от маслодайна българска роза Дамасцена /RosaDamascenа/

Комбинацията между биологично чисто розово масло и зеолитно филтрирана трапезна вода е уникална за България. „Роса от рози“ притежава отлични показатели  и химични характеристики.

Всеизвестен факт е, че българските рози и произведените от тях розови продукти са с най-високо световно качество. Причината за това са, както специфичните климатични условия на Балканския полуостров, така и богатата флора на Розовата долина. Розовото масло съдържа букет от над 50 водноразтворими вещества, които носят невероятни ползи за човешкия организъм. Използва се за успокояване и тонизиране на кожата, третиране на дерматити, като средство за детоксикация, метод за освежаване и поддържане на вътрешен баланс и хармония, за ароматизиране и освежаване на устната кухина. Също така притежава и антибактериален ефект. Розовата вода носи в себе си магията на българската роза „Damascena“ и нейния незаменим, разпознаваем аромат.  Розовата вода е закодирана в българския дух и традиция от векове, а вече може да се консумира и като напитка.

Роса от рози с натурално розова масло е представена в атрактивна бутилка във формата на капка. Тя символизира нашата идея за чистота и съвършенство.

За да усетите максимално танца на букет от милиони розови цветчета по небцето си, препоръчваме да употребявате Роза от рози леко охладена.