• СПА хотел "Рич" - Велинград

  От дълго време съм се ориентирал към приема на трапезни и изворни води и появата на
  нов продукт на пазара веднага привлече вниманието ми. Потърсих подробна информация за качествата на зеолита, тъй като надписьт на етикета събуди любопитството ми. Уверен сьм, че пия изключително качествена и най-вече приятна на вкус вода и я препоръчвам на всеки! Вода „Севтополис“ оттоваря на моите критерии и е неизменна част от ежедневието ми.
  Златко Златанов
  Собственик на х-л „Рич” – Велинград
  Заместник предсеедател на БХРА

 • "Глоуб Систем" ООД - София

  „Глоуб Систем“ ООД издава настоящата референция на „Сервиз Комплект“ЕООД , като с това удостоверява своята изключителна удовлетвореност и висока оценка за работата и професионализма на „Сервиз Комплект“ ЕООД в дейността,свързана с бутилиране на трапезна и изворна вода.„Сервиз Комплект“ ЕООД доказаха, че качеството е водещ принцип в работата
  им. Високото ниво на професионализъм на служителите, модерната материално-техническа база и стриктното изпълнение на поетите ангажименти превърнаха за най- кратък срок дружеството в наш доверен и желан партньор. Продължаваме да разчитаме на доказаните качества на техните продукти -трапезна вода „Севтополис“ и изворна вода „Севтополис“, които винаги получаваме в
  уговорените срокове и с нужното качество.
  Считаме „Сервиз Комплект” ЕООД за коректен и надежден партньор, с който снадяваме да работим и занапред.
  Управител „Глоуб Систем“ ООД – София

 • "Медика" ООД - Плевен

  Попаднах на трапезна вода ,,Севтополис” в търговската мрежа в град Плевен. Свързах се с производителите на посочения на етикета телефон и проявих интерес за дистрибуция и по-нататъшно сътрудничество. Моята компания държи изключително на точност и лоялност и именно това спомогна за комуникацията между нас. Жизнено необходимо е водата де се получава в уговореното време и връзката с производителя да е постоянна и ежедневна, особено в летния сезон, когато потреблението се удвоява. Държим на тези отношения, тъй като едно от най-важните условия след качеството на продукта е самото обслужване.Препоръчвам „Сервиз комплект” ЕООД като първокласен партньор.
  Мария Ванкова
  Управител на „Медика“ ООД – Плевен

 • "Тоби"ООД - Хасково

  Казвам се Георги Димитров от гр. Хасково. Семейството ми се занимава с дистрибуция на безалкохолни напитки, минерални и трапезни води. Складът се намира в гр. Хасково на ул. „Дунав”, телефон за връзка 038 661343.

  След реклама по радиото разбрах, че в България вече се произвежда първата зеолитна вода. Тъй като съм запознат с изключителните качества на минерала се поинтересувах и свързах с местния дистрибутор на вода „Севтополис“. От него получих координатите на производителя и с удоволствие посетих фабриката, за да се уверя лично в процеса на производство. Бях впечатлен от европейската визия на самата фабрика и на работниците в нея – производственият процес е на най-високо ниво не само т технологично, а и от хигиенна гледна точка. Впечатлен съм от цялостния процес и препоръчвам водата на базата на безукорните си лични впечатления.Освен,че успешно си партнираме с производителя сега вода „Севтополис” пие цялото ми семейство, това е водата, която давам на своите деца.
  Георги Димитров
  „Тоби“ООД – Хасково